10 productiviteitstips die je nog niet wist!

10 productiviteitstips die je nog niet wist!

januari 10, 2019 0 Door admin

Adobe is een softwareontwikkelaar die jou voorziet van de meest praktische en geavanceerde programma’s gericht op grafisch ontwerpen. Wanneer je gebruik maakt van deze programma’s zult je gauw merken dat jouw productiviteit omhoog zal schieten. Adobe maakt met technische innovaties onnodige handelingen overbodig. Hiermee wordt bedoeld dat Adobe je maar al te graag wilt voorzien van optimaal gebruikersgemak. Daarnaast is het belangrijk om betere concentratie te verkrijgen. Wilt u weten hoe je met programma’s van Adobe je productiviteit kunt verhogen? Lees dan snel verder. Hier volgen dan 10 productiviteitstips die je nog niet wist!

Productiviteitstips voor Adobe Photoshop

Adobe Photoshop heeft voor grafische ontwerpers vele shortcuts gecreëerd om ervoor te zorgen dat jouw productiviteit omhoog zal schieten. Hier worden 10 productiviteitstips die je nog niet wist beschreven die jouw navigeren in de wijde zee van efficiëntie. Adobe Photoshop zorgt ervoor dat de tools binnen de software eenvoudig te gebruiken zijn. Zo zijn er ondersteuningsmogelijkheden bij het tekenen van lijnen en andere vormen. Dit bespaard enorm veel tijd. Een andere tip van de 10 productiviteitstips die je nog niet wist is het toolvenster. Deze staat automatisch verborgen. Met een simpele toets wordt deze zichtbaar en kan jij sneller bewerken. De volgende tip gaat over het renderen van een afbeelding. Dit wordt vaak met andere programma’s gedaan die veel langer duren om te laden. In Photoshop wordt dit sneller gedaan.

Beste productiviteitstips

De volgende tip gaat over het inhoudelijk bewerken van de afbeeldingen. Hier is het belangrijk om gebruik te maken van pre-sets. Dit houdt in dat je niet keer op keer dezelfde instellingen hoeft te gebruiken. Het is ook belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in goede hardware, ofwel een snelle computer. Dit zorgt ervoor dat een zware programma, zoals Adobe Photoshop niet vastloopt. Het is ook cruciaal om Adobe Photoshop te blijven updaten. Hiermee zal jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste short-cuts.

Lees ook eens onze blog over de voordelen van Adobe Photoshop?