Kosten van Adobe Reader

Kosten van Adobe Reader

januari 10, 2019 0 Door admin

Met programma’s van Adobe is het mogelijk om eenvoudig documenten te openen en grafische bewerkingen te doen. Adobe Reader wordt gebruikt om pdf-bestanden te openen. Wilt u weten wat de kosten van Adobe Reader zijn? En of deze kosten het waard zijn om Adobe Reader aan te schaffen? Lees dan snel verder om hier achter te komen!

Lidmaatschappen: kosten van Adobe Reader

Adobe Reader werkt met lidmaatschappen. Dat houdt in dat je maandelijks of jaarlijks kunt betalen voor alle opties die Adobe Reader te bieden heeft. Wanneer je maandelijks betaalt liggen de kosten wel hoger dan wanneer er jaarlijks wordt betaald. Bij het jaarlijkse abonnement wordt er voor Acrobat Pro DC €18,14 per maand betaald. Wanneer er wordt gekozen om één maand gebruik te maken wordt er een prijs gehanteerd van €30,24. Bij een jaarlijkse abonnement van de reguliere versie wordt er een prijs gebruikt van €15,72. Wanneer er wordt gekozen om één maand gebruik te maken van de standaard versie wordt er een maandelijkse prijs van €27,82 gehanteerd. Het verschilt per persoon welke versie aan te raden is. Wanneer er langdurig gebruik moet worden gemaakt is de professionele versie aan te raden.

Verschil tussen Acrobat Pro DC en Acrobat Standard DC

Hierin wordt ook onderscheid gemaakt tussen twee programma’s van Adobe Reader: Acrobat Pro DC en Acrobat Standard DC. Bij de professionele zijn er meerdere opties beschikbaar. Bij de professionele versie is het mogelijk om pdf-bestanden te delen voor weergave, revisie, ondertekening en het volgen van activiteit. Ook is het mogelijk om twee versie van pdf-bestanden te vergelijken om de verschillen te constateren. Daarnaast kunnen gescande bestanden worden omgezet in bewerkbare en doorzoekbare pdf-bestanden. Bovendien is het zodanig opgezet dat er geprofiteerd kan worden van geavanceerde mobiele bewerkingsfuncties. Pdf-bestanden valideren en corrigeren voor ISO en toegankelijkheidsstandaarden is het laatste voordeel van Acrobat Pro DC.

Weet je nu eigenlijk nog niet wat Adobe is? Lees dan snel onze blog: Wat is Adobe Reader.