Wat is Adobe Reader?

Wat is Adobe Reader?

januari 10, 2019 0 Door admin

Werkt u op het kantoor en bent u het zat om met achterhaalde software te werken? Dat is begrijpelijk, omdat u goede software een aantoonbare invloed heeft op uw prestaties. Wat is Adobe Reader op de dag van vandaag? Heeft u problemen met het lezen van pdf-bestanden? Lees dan snel verder om meer te leren over Adobe Reader!


Ontwikkelingen in de wereld van software

In een wereld van digitaal geweld is het belangrijk om bij te blijven met innoverende ontwikkelingen in de software wereld. Bij elke nieuwe versie van een softwareprogramma worden onhandige opties verwijderd en nieuwe praktische applicaties in het programma gevoegd. Adobe is een van de koplopers als er wordt gekeken naar technologische innovaties op het gebied van software. Adobe is een grondlegger als er wordt gekeken naar het verwerken van bestanden. Ook is Adobe een van de eerste bedrijven die goed werkende designprogramma’s op de markt heeft gebracht. Denk hier maar aan populaire designprogramma’s als InDesign en Photoshop. De grootste revolutie zat echter in Adobe Reader. Onderstaand wordt de volgende vraag verder toegelicht: wat is Adobe Reader op dit moment?


Wat is Adobe Reader in het heden?


Wat is Adobe Reader op de dag van vandaag? Adobe Reader gaat sinds 2015 door het leven als Acrobat Reader. Acrobat Reader is een softwareprogramma waarmee pdf-bestanden geopend kunnen worden en leesbaar zijn. Waar vroeger een fysieke handtekening nodig was, kun je documenten met Acrobat Reader voorzien van een digitale handtekening. Dit is bijvoorbeeld handig voor uitzendbureaus, die dagelijks te maken hebben met veel documenten waar handtekeningen in moeten worden geplaatst. Het is ook mogelijk om alle ge-installeerde plug-ins te bekijken. Deze worden automatisch ge-update bij het upgraden naar een nieuwere versie. Bij deze plug-ins is het bovendien mogelijk om nieuwe handelingen binnen Acrobat Reader uit te voeren.

Als je wilt weten wat je met Adobe kan, dan hebben we daar een blog over geschreven.